søndag 20. mars 2011

Enklet, heklet futteral til mobiltelefon

Har heklet dette futteralet til min mobiltelefon, som beskyttelse og pynt:) heklet med tykt bomullsgarn og heklenål nr 4,5.

For de som har lyst til å begynne å hekle, eller de som kan det fra før og eventuelt har lyst på et enkelt og raskt prosjekt, kommer beskrivelsen under. Og dersom du trenger hekleoppfriskning, eller et lynkurs, se her: http://www.loehmann.dk/haekling/


Startet med å hekle 21 luftmasker, for deretter å fortsette med fastmasker (bruker 1 luftmaske til å snu med, som erstatning for første fastmaske hver runde). Totalt 22 omganger fastmasker. For å få dette rillemønsteret, hekker man alltid kun bakerste løkke av masken under (istede for å stikke heklenålen gjennom begge løkkene, bruker man kun bakerste). Så fortsatte jeg med å hekle en runde fastmasker rundt hele arbeidet, for så å brette arbeidet dobbelt, og hekle det sammen i siden og under med kjedemasker.


Til slutt brettet jeg ned kanten litt, og sydde på en brosje jeg er glad i (som nålen bak er ødelagt på). Denne kan lett tilpasses egne telefoner, det er bare å måle med antall luftmasker man legger opp rundt tlf, og hekle så lang som man vil ha den:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar