torsdag 12. mars 2009

Scrapping

I det siste har det gått endel i scrapping her hjemme. Er nytt for meg, og jeg synes ikke det er helt lett å få det fint. Men jeg tenker at det blir nå uansett koselige album å se i:) Så får vi bare se om jeg lærer noe underveis. Her er noen bilder fra babysvømmingen.

8 kommentarer:

 1. Kjempefint!! God start på scrappinga din, også e det så mye artier å se på bildan når dem e i album. Det finnes masse inspirasjon på nett, men ikke bli altfor hekta, da blir det nemlig dyrt;) Ser ut som ho kose seg på svømminga:)

  SvarSlett
 2. Marita G. (for sikkerhets skyld:)

  SvarSlett
 3. Wonderschön...Og så har du sånn lurt album til LO! Må få tak i noen sånne, altså. Fine og koselige babybilder :)
  Vårin bruker forresten de gode lestene sine hver dag på vogntur! De er supre!

  Hilsen Marita T, for sikkerthets skyld ;p

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige kommentara:) Ho storkose seg på svømminga ja! Flire høyt av glede når ho kommer i bassenget:D Ka betyr LO Marita T.? Så bra at ho kan bruke lestan da:)

  SvarSlett
 5. LO = layout.
  En forkortelse, og som e en sånn helside du har laget der. :)

  SvarSlett
 6. Så fint det blir. Du e flink. Eg syns det e arti å scrappe men kommer meg aldri lenger enn til å handle inn. Så har masse album og scrappegreier ligganes i lag me en stabel me bilda... :( Treng et hobbyrom!! For her i huset får ingenting ligge i fred fra småfingran til 2 og 4 åringan, he he ;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk Stina!:) Hehe, kan tenke meg at scrappingutstyr i flotte farga e spennanes for småfingran;) Nei det e ikke så lett å finne tid til det, det tar liksom ekstra tid å legge fram alt og drive å tenke ut kordan det skal være. Da e det andre hobbya som e lettere å få gjort:)

  SvarSlett