mandag 2. mai 2011

Dukkeklær


Søndagsmorgen (i går) ble brukt til sy noen dukkeklær i turbofart:) Min datter og jeg drev å kledde på dukkene, og endte opp med en dukke uten klær... Og det går jo ikke!:) Så jeg tok for meg en kjole jeg hadde kjøpt på salg på Gina Tricot til 29kr, klipte i vei og sydde. Målte bare omkrets på mage, hode og legger, så var det gjort på et blunk:) Synes dukken ble riktig så fin i de nye klærne, kan ikke si jeg kledde det mønsteret like godt;)


Også driver vi med pottetrening om dagen, og da har vi laget en klistermerkeplakat. Da får hun premie innimellom etter så og så mange klistermerker. Så jeg lager småting til henne, her om dagen var det en heklet dukkelue hun fikk.Hun er svært fornøyd med dukkene og de nye klærne, ser det ut til:))


Var forresten på Snelletreff på Bristol på fredag, det var kjempebra opplegg, og kan virkelig anbefales neste år, for de som ikke var med i år! Arne og Carlos var med, og kulere fyrer skal man lete lenge etter! Så særegne, utrolig morsomme, kreative og flinke:) Uhøytidelige, samtidig som de er dritgode og gjør det kjempebra internasjonalt! Et annet høydepunkt var goodiebagen vi fikk, en stooor pose med masse gøy oppi:) Måtte selvsagt på Stoff og Stil dagen etter (da vi fikk rabatter), og fant mye flott. Snart kommer blogging av en saccosekk i en drøm av et stoff derfra! Fantastisk butikk!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar