onsdag 2. februar 2011

Maleri "MAGISK!" av Saga og meg

Onsdag var Saga hjemme fra barnehagen med meg, og jeg tenkte vi skulle finne på noe morsomt sammen. Da hentet jeg fram et stooort lerret jeg hadde liggende på mørkeloftet, samt masse akrylmaling.

Så koste vi oss med å male dette maleriet sammen! Utrolig koselig og gøy, og det ble skikkelig fint syns jeg:) Saga sier selv at det er "Magisk!" Derav navnet:))) *Love it*2 kommentarer:

 1. Så spesielt, koselig, fint og MAGISK :) Ser ut som en "person" (mørkt område omtrent på midten) som blir dratt mot lysere "person" til venstre.. Må studere videre.. Var hvertfall i stilretning ekspresjonismen, med følelser og farger :))) Flinke jenter!!
  Nøstebarndressen under her var utrolig lekker! Lurt å strikke i større størrelse, ja. Kan jo brukes som romslig, og så varer den lengre :)
  Takk for rævsparket på bloggen - det trengte jeg!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar! Så artig å høre din tolkning:) når du sier det, ser eg hva du mener:) vi har malt ut fra fritt sinn og ingen regler, og det e jo så artig å se ka som kommer ut av det:) dressen e faktisk passelig no, men trur den blir å være det neste år også, for silkeulla e jo så formelig av seg.
  Artig at du e igang med blogging igjen, alltid gøy å følge med på ka du lage!:)

  SvarSlett