mandag 19. oktober 2009

Endelig kommet i hus!


Endelig har vi kommet i orden i leiligheten på Nordstrand. Det er herlig, etter å ha bodd "halvveis" siden i juni. Da begynte vi å pakke ned bokhyller og ting og tang for å ha det mer romslig til visning. Så har vi bodd litt over en måned hos min snille søster Anette:) Det må ha vært slitsomt for henne å få leiligheten sin invadert av en familie på tre;) Det var koselig å bo på en gård for en stund, men sannelig er det godt å ha kommet til rette i egen (om enn leide) leilighet:DHer kommer noen bilder av vårt nye spisebord. Jeg elsker det! Det er fra Ikea, og fargen, fasongen og størrelsen er perfekt synes jeg! Det er plass til 6-10personer, man kan forlenge det en del med klaffer.Nå mangler vi bare nye stoler til bordet, så blir det bra:) Vi må bare finne ut hva vi vil ha.Det har blitt en del strikking den siste tiden, siden symaskinen har vært på flytting. Så her kommer noe av det jeg har strikket. Jeg har ikke fått blogget alt, da noe er i bruk. Over er en lue til Tommy. Han har mistet alle sine i flyttingen... Så da var det gøy å strikke han en ny. Det tok jo bare noen få timer i går kveld og i dag:)Et par herrelester i fargerik kombinasjon;)Og her er et par barnelester, ca str 1-2år. Jeg har strikket et til slikt par, i rosatoner. Morsomt garn å strikke med, da det blir mønster av seg selv:) Det er min elskede mamma som har kjøpt inn masse garn til meg da vi var i Nord-Norge på høstferie i månedsskifte september-oktober.

2 kommentarer:

  1. Åh, det må være godt å få noe eget etter å ha bodd halvveis ja. Føler det litt sånn nå jeg og. Har begynt å pakke litt vi og siden vi har så mye ting og så lite plass. Isak sover på gjesterommet sammen med kontor/hobbyartikler, fryseskap og mange pappesker, stakkars, hehe.

    SvarSlett
  2. Ja det e slitsomt å ha det sånn i lengden. Men Isak bryr seg kanskje ikke så mye:) Skal dåkker flytte snart da? Eller e det bare for å få litt unna? Jaja, du får trøste deg med at det blir helt fantastisk når dåkk får bedre plass da, da vet man virkelig å sette pris på det:)

    SvarSlett