søndag 2. august 2009

Bursdagsveske til en super jente


Her er en veske jeg sydde for en månedstid siden. Jeg har ventet med å blogge den siden den var en bursdagsgave til en veldig god venninne. Den er sydd av tidligere gardiner jeg har funnet på mammas mørkeloft, og som jeg bare elsker. Samme som jeg sydde putetrekk av tidligere. Fôret er en oransje duk, så dette er kun gjenbruk:) Den kan brukes på begge sider, men det fungerer nå best med den blomstrete siden ut, synes nå jeg. Framgangsmåte og mønster til denne vesken fant jeg hos Annesand, som jeg er veldig takknemlig for har delt framgangsmåten med oss. Da gikk det mye fortere og lettere enn om jeg skulle funnet ut av det på egenhånd.


En liten merkelapp, sydd på med matchende oransje tråd....


2 kommentarer:

  1. Så KUL veske!!! Det stoffet der var jo superlekkert! Hvor mye har du av det? Er veldig lysten på en sånn der veske.... Er du begynt å ta bestillinger, eller? :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk nå ble jeg glad:) Har veldig masse sånt stoff igjen, flere gardinhøyder. Er nok ikke kommet helt dit at jeg syr på bestilling, er for treg og har mye igjen å lære til det;) men er du veldig tålmodig kan jeg få gjort det med tid og stunder, eller du kan få noe av stoffet? :)

    SvarSlett