onsdag 3. juni 2009

Tunika til mamma

Etter at jeg sydde en slik tunika til meg selv, ønsket mamma seg også en. Så jeg har sydd denne i bursdagsgave til henne. Den er litt annerledes enn den forrige, denne har jeg sydd sammen i sidene. Det var ikke spesielt praktisk å ha det åpent, da vinden blåste den til sidene. Så jeg har sydd sammen min egen i sidene også, og den er mye finere da:) Selv om den jeg så på i en butikk var åpen i sidene. Det er liksom greit hvis man bare skal slenge den på seg på stranda.
Litt close-up på dette mønsteret som jeg er så glad i...:) Det var forresten mye enklere å sy i stretch-stoffet denne gang, da jeg brukte en nål for tynne stoffer (70). Det ante jeg jo ikke om sist jeg sydde tunika i dette stoffet, og derfor plagdes jeg også veldig med stoff som ble spist opp. Lærer veldig sakte, men sikkert. Babysteps;) Men det er artig når det går lettere da.

Og for å sy på merkelappen har jeg benyttet meg av Shamu's enkle men gode tips, om å tape den fast med en tapebit på skrå. Funket som bare det for å få den på enkelt og beint:)


4 kommentarer:

 1. Det stoffet var så fint til tunika! Så HELDIG din mamma e! :) Babysteps er de mest lærerike, og du er kjempeflink!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Marita:D Det va veldig koselig å høre!

  SvarSlett
 3. Så fin tunikaen ble:)
  Og mange fine smykker! Flink du er!
  Jeg knoter med et egenkomponert skjørt til Datteren min i kveld, stress uten mønster, men gøy!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det Cathrine:D

  SvarSlett